مطالب متفرقه

گزینه های قفسه بندی پالت درانبار مواد غذایی و نوشیدنی

برخلاف انبار کالاهای خشک معمولی، انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی باید طیف وسیعی از عوامل را در نظر بگیرند، اعم از اینکه محصولات منجمد یا سرد شده را مدیریت کنند. هر مورد باید بر اساس استانداردهای بهداشتی مناسب، رعایت بهداشت و کارایی قفسه بندی انبار مراقبت و نگهداری شود.

انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی

با توجه به تمام این مولفه ها، به حداکثر رساندن کارایی و ایمنی در فضای انبار شما می تواند چالش برانگیز به نظر برسد. صنایع غذایی مختلف نیز ممکن است اهداف متفاوتی داشته باشند. به عنوان مثال، چرخش سریع، نگهداری طولانی مدت غذا، و غیره . هر کدام مجموعه ای از مسائل منحصر به فرد خود را دارند.

چالش های منحصر به فرد

اکثر آنها شامل زنجیره تامین هستند که فضای کافی و سیستم های قفسه بندی پالت را برای به حداکثر رساندن فضا و کارایی فراهم می کند. در نتیجه، قفسه بندی سازماندهی بسیار مورد نیاز را برای ارتقای دسترسی و صرفه جویی در فضا در انبار فراهم می کند. ما برخی از چالش‌هایی را که ممکن است هنگام نگهداری مواد غذایی و نوشیدنی‌ها با آن مواجه شوید، شناسایی کرده‌ایم.

  • هزینه: نیاز به کاهش هزینه ها و به حداکثر رساندن بهره وری
  • مقابله با تکثیر SKU
  • به حداکثر رساندن ذخیره سازی (محل پالت)
  • الزامات FIFO
  • بهداشت مواد غذایی
  • محیط و محوطه سردخانه

از آنجایی که اکثر عملیات دارای دو نوع فضای ذخیره سازی و تولید هستند، آیا طراحی قفسه باید متفاوت باشد؟ به طور معمول، همان اصول برای محیط و یخچال اعمال می شود. با این حال، ممکن است ملاحظات مهم قفسه بندی وجود داشته باشد، مانند قفسه های گالوانیزه برای انواع خاصی از خنک کننده ها یا مناطق شستشو. مثال دیگر این است که قفسه های یخچال باید به شدت تقویت شده و طراحی شوند تا از آسیب به قفسه ها و محصولات جلوگیری شود زیرا اپراتورها تمایل دارند با سرعت های بالاتر کار کنند.

انواع قفسه برای صنایع غذایی و آشامیدنی

تجربه ما نشان داده است که سیستم های رک با چگالی بالا سبک محبوب قفسه هستند. pushback، Pallet Flow و Drive-in هم در محیط های محیطی و هم در محیط های یخچال استفاده می شوند. قفسه بندی انتخابی همچنین همیشه مکانی برای استفاده از تمام فضای موجود در کارخانه یا برای برنامه های دسته ای کوچک در هر SKU خواهد داشت.

معیارهای طراحی سیستم قفسه بندی

در زیر لیستی از معیارهایی است که در طراحی انبارهای مواد غذایی و آشامیدنی در نظر می گیریم.

  • اینکه آیا FIFO مورد نیاز است یا خیر
  • # SKU
  • مجموع مکان های پالت مورد نیاز است
  • پالت در هر SKU
  • الزامات بهداشتی
  • دما
  • نوع لیفتراک
  • فضای ذخیره سازی مجاز
  • به حفاظت/تقویت نیاز دارد

با برنامه ریزی صحیح و انتخاب سیستم قفسه بندی پالت مناسب، می توانید بهره وری، ایمنی، آسیب از دست دادن محصول را افزایش دهید و تعداد خطاهای مرتبط با عملکرد انبار را کاهش دهید. ما با شرکت های پیشرو بازار در صنعت غذا کار کرده ایم. ما مشتریان متنوعی در صنعت غذا و نوشیدنی داریم. بنابراین، لطفا برای اطلاعات بیشتر در مورد قفسه بندی برای صنایع غذایی با ما تماس بگیرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا